Cautare

7099 de rezultate pentru "numar de telefon director telecom" (3.47 secunde)
Google va lansa in Europa un serviciu TV de continut online pe televizor (Autor:
Parlamentul european vrea ca neutralitatea internetului sa fie definita si impusa prin legislatia UE Parlamentul european a adoptat joi o rezolutie prin care solicita Comisiei Europene sa faca mai mult pentru a garanta respectarea principiului neutralitatii internetului in UE, astfel incat anumite tipuri de continut web sa nu fie tratate in mod preferential de furnizorii de internet.
Discovery a lansat un site de protest impotriva RCS&RDS Operatorul telecom RCS&RDS se afla din nou in centrul unui scandal, dupa ce a decis sa scoata Discovery din grila de programe. ... uitati ce pierdeti daca ramaneti fara posturile Discovery, scrie Pagina de Media.
Orange, cel mai mare furnizor de servicii locale telecom, va lansa un pachet de servicii de televiziune "Ca urmare a realizarii notificarii transmise ANCOM, ORANGE ROMANIA S.A.
Masura se va aplica de anul viitor in toate tarile UE Uniunea Europeana se pregateste sa desfiinteze tarifele mari din roaming.
Orange isi extinde acoperirea 4G cu inca 1300 de noi localitati Orange a anuntat ca isi extinde acoperirea 4G si ofera acoperire pentru internet de mare viteza utilizatorilor din inca 1300 de localitati de la noi din tara.
Discutiile despre vanzare s-au intensificat dupa celebra Ordonanta 114, cunoscuta sub denumirea de Ordonanta lacomiei. Aceasta a impus companiilor din telecom o taxa de 3% pe cifra de afaceri. ... Averea reprezentata de abonati si de drepturile TV va fi impartita intre RCS-RDS DIGI si Orange, potrivit gsp.ro.
Publicitatea la medicamente sustine automedicatia Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania a luat act cu interes de initiativa parlamentara privind legea pentru modificarea art.
Ilie Serbanescu) O adevarata lovitura a plasat cotidianul de business Ziarul Financiar intregii dezbateri economice - dominata de problemele incetinirii cresterii economice, adancirii deficitelor comerciale si de cont curent si agravarii crizei de forta de munca si marcata, de la sfarsitul anului trecut, de controversele privind masurile guvernului PSD-ALDE impotriva abuzurilor de monopol ale principalelor companii din energie, telecom si sistemul bancar.
Urmare a escaladarii fenomenului infractional privind furturile de cablu telefonic, in perioada ianuarie-februarie 2011, lucratori ai Serviciului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Sectorului 3, in colaborare cu lucratori ai Biroului de Investigatii Criminale de la Sectiile 10 Politie au desfasurat activitati in vederea identificarii si stoparii unor asfel de infractiuni.
In culisele lumii portuare, precum si pe culoarele Ministerului Transporturilor se vehiculeaza diferite nume pentru cel care il va inlocui pe Gheorghe Moldoveanu, actualul director general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, aflat de aproape doua luni pe linie moarta, atat la propriu, cat si la figurat.
Liviu Antonesei, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea ' Al. ... Vasile Astarastoae, Rectorul Universita&tii de Medicina si ' Gr. ... Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; ... mamager pentru Europa Centrala si de Est a programelor Robert Bosch Stiftung;
Pedelistul Eugen Tunaru este noul director al Complexului Energetic (CE) Turceni. Fost director comercial la CE Rovinari, el a primit ordinul de numire pe post, semnat de ministrul economiei, Adriean Videanu.
Principalul partid de guvernamint traieste la Botosani cele mai agitate zile de dupa scandalul generat de numirea prefectului.
Evaluarea ministrilor democrati, care fusese programata pentru decembrie 2005, dar amanata pentru inceputul acestui an, pare a fi reprezent pretextul de remaniere a unor titulari din Cabinetul Tariceanu.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut astazi, joi, 28 februarie, o conferinta de presa, gazduita de Ministerul Tineretului si Sportului, pentru a anunta calendarul evenimentelor si noutatile pentru anul 2019.
FARCAS) Pe 15 februarie 2017, la Congresul International OZN din Arizona, rockerul Tom DeLonge, de 42 de ani, fost sef al trupei Blink 182, a fost numit CERCETATORUL OZN AL ANULUI. ... Voi anunta.Va fi un anunt in urmatoarele 60 de zile.
Contactat telefonic, acesta a confirmat faptul ca a demisionat si a precizat ca motivele demisiei sale sint multiple si le va face cunoscute dupa ce va fi numit noul director.
In sedinta in plen presedintele CJ, Eugen Durbaca, a dat citire unei scrisori inaintate de actualul director interimar, Gheorghe Serban, mai multor institutii ale statului prin care explica situatia grava de la aceasta societate, precum si faptul ca este depasit managerial.
Liberalii au primit unda verde sa se agite in teritoriu pentru gasirea propriilor oameni care sa ii inlocuiasca pe democratii aflati in functii de conducere la descentralizate.
google-analytics.com